De Bron van Liefde

Twijfel niet

Twijfel niet, ik ben bij je!

Je mag de aanwezigheid van jouw geliefde voelen, twijfel niet! In de stille vallei van rouw, waar de ziel wordt omhuld door de schaduwen van verlies. In stilte resoneren woorden van troost als een zachte melodie. Je mag de aanwezigheid van jouw geliefde voelen. Twijfel niet, want ik ben bij je, fluistert de essentie van verbondenheid die dieper reikt dan de fysieke wereld. Gedachten en herinneringen weven een brug tussen de wereld van hier en nu en die van daar en toen. De glimlach die gedeeld is. De liefdevolle blikken die de ziel doordrongen hebben, ze leven voort in de vezels van de tijd. Ze zijn de zachte strelingen van troost die de pijnlijke afstand tussen twee werelden proberen te overbruggen.

schoonheid, twijfel nietDe liefde die ooit bloeide, onthult zich nu als een subtiele energie. Een dansende vlam die niet gedoofd is door de grenzen van tijd en ruimte. De geliefde voelen mag dan niet langer tastbaar aanwezig zijn. Maar de ziel heeft geen grenzen, en in die grenzeloze ruimte blijft de verbondenheid intact. Twijfel niet aan de spirituele band die jullie verbindt, want het is een onzichtbare draad geweven met liefde en herinneringen. Het is de kracht die troost biedt in de donkerste nachten van de ziel. Een innerlijk weten dat de geliefde niet ver weg is, maar dichterbij dan ooit in het rijk van het onzichtbare.

Geliefde voelen

In de stilte van het alleen zijn, in de rust van de natuur, in de melodieën van de wind, kun je de aanwezigheid van jouw geliefde voelen. Het is een subtiel gefluister in de bladeren van de bomen, een zachte omhelzing in de warme zonnestralen. Maar ook een liefdevolle aanwezigheid die resoneert in het kloppen van het eigen hart. Twijfel niet!
Laat de spirituele troost je omringen als een liefdevolle warme deken. Twijfel niet aan de voortdurende aanwezigheid van jouw geliefde. Want in de dimensie van de ziel is er geen afscheid. Er is slechts een voortdurende reis van liefde die blijft bloeien, zelfs voorbij de horizon van het zichtbare.

0
0