De Bron van Liefde

Meesters van het Licht

Meesters van het Licht

Vooruitgang

Het universum, en de natuur, heeft de groeicellen in zijn kern aanwezig. Groei en nog eens groei ligt opgeslagen in iedere cel. Ieder voorjaar begint de natuur te ontluiken en ieder celletje ontdoet zich van de winterse rustperiode. De tijd van stilstaan is definitief voorbij. Ook de ziel van de mens heeft in haar kern een celgroei aanwezig. De ziel wil in dit aardse leven groeien door het ervaren van ontmoetingen.Ontmoetingen met mensen en situaties waarvoor je geplaatst wordt om te ervaren en wijsheid op te doen. En uit die groei-ervaringen ontstaan weer groeicellen. Zoals het voorjaar lentekriebels geeft aan al wat leeft, zo geeft de ziel tekens van groei af. Toevalligerwijs weer die specifieke cursus onder je aandacht en weer zegt iemand je dat je een betere baan verdient voor jouw capaciteiten. Negeer deze signalen niet maar doe daarom wat u voelt wat u allang had willen doen. Zie en verbaas je over de verandering die dit met zich meebrengt. Laat je verrassen door wat er met je en om je heen gebeurt. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden in jezelf. Er gaat een heel nieuwe wereld voor je open.
Ik durf mijn gevoel te volgen.

Meester van het Licht

De “Meesters van het Licht” zetten zich in voor de bevordering van het spirituele groei van bewustzijn en welzijn van de mensheid. Ze zijn spirituele wezens die een hele hoge staat van bewustzijn hebben bereikt. De Lichtmeesters geven u een vernieuwd inzicht op uw eigen wezen. Als spirituele gidsen en mentoren helpen ze ons onze eigen spirituele reis te begrijpen en te begeleiden. De Meesters omringen ons altijd en helpen, zelfs als we ons er niet van bewust zijn. Een hoger gevoel van vrede, liefde en vreugde ervaren we door ons op te stellen voor hen.  Door ons te verbinden met de Lichtmeesters en hun energieën, versterken we ons pad van spirituele groei en verlichting.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram