De Bron van Liefde

Meesters van het Licht

Meesters van het Licht

Verwachtingen

Geef het oordeel over je eigen verwachtingen niet uit handen, leer oog te hebben voor je eigen verwachtingen. Deze benadering maakt in alle contacten en situaties een wezenlijk verschil. Als je jezelf afhankelijk opstelt van de ander is de kans dat je verwachtingen uitkomen heel klein. De daar opvolgende teleurstelling zal inherent zijn aan het verwachtingspatroon, je geeft je macht en kracht uit handen. Je zult jezelf slachtoffer voelen, wat je in wezen zelf hebt gecreëerd door het verwachtingspatroon van jezelf bij de ander te leggen. Blijf je bij jezelf, bij je eigen voelen dan zul je in kunnen schatten wat je van jezelf kunt verwachten. Dat houdt in dat je niet afhankelijk bent van de ander en dat zal beduidend minder teleurstellingen opleveren. Hoogstens een lichte tegenvaller, welke je vervolgens beter kunt incasseren omdat je jouw kracht niet hebt weggeven maar voor jezelf hebt gehouden. Wat mag je van jezelf verwachten? Een liefdevol en evenwichtig oordeel over jezelf. Door rekening te houden met je eigen kunnen op dat moment.
Ik plaats mijn verwachtingen niet buiten mijzelf

Meester van het Licht

De “Meesters van het Licht” zetten zich in voor de bevordering van het spirituele groei van bewustzijn en welzijn van de mensheid. Ze zijn spirituele wezens die een hele hoge staat van bewustzijn hebben bereikt. De Lichtmeesters geven u een vernieuwd inzicht op uw eigen wezen. Als spirituele gidsen en mentoren helpen ze ons onze eigen spirituele reis te begrijpen en te begeleiden. De Meesters omringen ons altijd en helpen, zelfs als we ons er niet van bewust zijn. Een hoger gevoel van vrede, liefde en vreugde ervaren we door ons op te stellen voor hen.  Door ons te verbinden met de Lichtmeesters en hun energieën, versterken we ons pad van spirituele groei en verlichting.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0