De Bron van Liefde

Toekomst

TOEKOMST – DE VOORUITGANG

Toekomst – Ekster

EksterHet schild van Ekster toont u de kracht van uw partner, vriend, kind, collega of buur. U hebt elkaar al vele levens ontmoet en u mag de steun krijgen die u hebt verdiend. U krijgt te maken met iemand die hiermee ervaring heeft en u inzicht geeft om uw edelmoedigheid te verbreden. De edelmoedigheid van Ekster toont u morele kracht, loyaliteit en trouw. Dit zorgt ervoor dat u een opportunist wordt en niet een doemdenker. Het zal u voor de wind gaan en u zult de capaciteiten hebben om te willen en kunnen slagen in het leven. U leert de goede en minder goede kanten van het leven kennen. Door te luisteren naar de juiste mensen krijgt u meer geschenken dan alleen materiële of status-aanzien.

U leert diep in uzelf een edelmoedigheid kennen die u vrijheid geeft maar tevens ook vrijheid aan de ander schenkt. Accepteer dit geschenk met heel uw hart.

De kracht van Ekster laat u luisteren en voelen wat de ander u aanbiedt.

Het schild van Ekster is een hardwerkend, lonend schild.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

 

1
0