De Bron van Liefde

Toekomst

TOEKOMST – DE VOORUITGANG

Toekomst

Het schild van Hond is een krachtige bescherming voor uw eigenheid. In uw kracht staan en uw eigen persoonlijkheid respecteren is een bijzondere kracht. U hebt vorm gegeven aan uw eigen ideaal van “baas zijn over uw eigen leven” en u bent trouw aan uzelf gebleven in vele situaties. U hebt leiding over uw leven door uw verworven inzichten. U bent nu in staat anderen te helpen door hen te begeleiden. U zult een diepgaand inzicht ontwikkelen en medeleven tonen in menselijke tekortkomingen. Bestudeer de eigenschappen en kracht van het ras van Hond dat uw leven nu raakt: is het een jager, een beschermer of een speelse metgezel? Elk van deze kwaliteiten van het schild van Hond zal u inzicht geven in de kwaliteiten die u nodig hebt voor uw eigen leven.

Door gebruik te maken van de energie van Hond heeft u voldoende leiding, inzicht en trouw ontwikkeld om bescherming van uw ‘eigenheid’ te behouden en steeds meer te laten zien wie u werkelijk bent.

Angst vervangen door liefde is kracht omarmen.

Het schild van Hond geeft u kracht voor zelfvertrouwen.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram