De Bron van Liefde

Pijn omslaan

Pijn kan omslaan, door anders te durven kijken. Deze uitspraak gaat over het vermogen om pijn te transformeren door anders te leren kijken naar de situatie die jou pijn doet. Pijn kan je vaak in een negatieve spiraal van gedachten en omslaan naar emoties. Maar als je jezelf richt op een positieve manier van denken, verbindt je jezelf met een universele bron van kracht en veerkracht.

Pijn kan omslaanHet kan moeilijk zijn om onze gedachten van de werkelijkheid te veranderen wanneer we onzeker zijn van vervelende situaties. Maar als je bewust bent van jouw eigen reacties op deze situaties en bereid zijn om anders te kijken, stel je jezelf open voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Op spiritueel niveau wordt ons vaak verteld dat we ons bewustzijn kunnen veranderen. Veranderen door te mediteren, te bieden of andere spirituele oefeningen te doen. Deze oefeningen helpen om ons bewust te zijn van eigen innerlijke kracht en verbinden met eigen wijsheid.

Door anders te kijken naar jouw eigen situatie, verbindt je met je zielendoel in jouw leven. Je kunt je dan verbinden met een gevoel van compassie en mededogen voor jezelf en anderen. Je transformeert jouw leven in een meer liefdevolle en positieve richting.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0