De Bron van Liefde

Humor aanbrengen

Bekijk het leven eens van een andere kant door er humor in aan te brengen. Het aanbrengen van humor en lichtheid in ons leven is altijd belangrijk. Humor aanbrengen helpt je om de wereld met meer mededogen te bekijken. Je bevrijdt je van de zwaarte van jouw eigen denken en emoties. Humor kan je helpen om jezelf en de situaties waarin jij je bevindt in een ander licht te zien. Jouw gehechtheid aan jouw eigen perspectief gunstiger te laten zien. Dit kan je in staat stellen om open te staan ​​voor nieuwe verbeterde en mogelijkheden.

Humor aanbrengenDoor te groeien en te evolueren op jouw spirituele pad. Humor kan ook dienen als een maskering in tijden van stress, angst en verdriet. Door het inbrengen van humor en lichtheid help je jezelf om te ontspannen. Dit kan ons helpen om een veilige en flexibele houding aan te nemen.
Humor kan ook dienen als een verdediging in tijden van stress, angst en verdriet. Door het inbrengen van humor en lichtheid kunnen we ons helpen om te ontspannen en te ontspannen, en om ons te vermoeden over de onvermijdelijke absurditeit van het leven. Dit kan ons helpen om een ​​meer veilige en flexibele houding aan te nemen ten opzichte van de uitdagingen en moeilijkheden die we tegenkomen.

Humor

Op spiritueel niveau is de waardering voor humor groot. Het ontwikkelen van humor een teken is van ons vermogen om te transcenderen en ons te verbinden met een hoger niveau van bewustzijn. Door humor te gebruiken als een manier om ons perspectief te verbeteren en ons te bevrijden van onze eigen beperkingen en zelfbeperkingen, kunnen we ons openstellen voor nieuwe mogelijkheden en een meer verheven staat van zijn bereik.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0