De Bron van Liefde

gezondheid

Let op je gezondheid. Dit gaat over het belang van zelfzorg en het luisteren naar de behoefte van ons lichaam en geest. Als we veel van onszelf vragen en onszelf overbelasten, kan dit een negatieve invloed hebben. Zowel op onze gezondheid alsook op ons vermogen om ons leven ten volle te leven. Het is belangrijk om te leren luisteren naar ons lichaam en geest, en tijd en ruimte om voor zelfzorg te creëren door te letten op de gezondheid. Dit kan verschillende vormen aannemen, zoals gezond eten, lichaamsbeweging, genoeg slaap krijgen, mediteren, ontspannen, of tijd doorgebracht in de natuur.

Let op je gezondheidDoor ons te richten op onze gezondheid en welzijn, kunnen we ons beter voelen en meer energie hebben om ons leven ten volle te leven. We kunnen ook leren om te vertrouwen op ons innerlijk weten en intuïtie om te bepalen wat het beste is voor ons lichaam en geest, en ons laten leiden door wat ons goed doet. Het is belangrijk om de tijd te nemen om te rusten, mediteren en aandacht te besteden aan voeding en lichaamsbeweging om ons lichamelijk en mentaal welzijn te ondersteunen. Als we onszelf voortdurend pushen zonder rekening te houden met ons lichaam en geest, kunnen we onszelf uitputten en onze vitaliteit en levensvreugde verminderen.

Door aandacht te besteden aan onze gezondheid en ons welzijn, kunnen we ons optimaal profiteren en een harmonieuze relatie met onszelf en de wereld om ons heen cultiveren.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0