De Bron van Liefde

Gewoon zijn

Vanaf vandaag geef ik mezelf de tijd om gewoon te zijn, zonder iets te doen. Deze uitspraak gaat over het belang van tijd nemen voor jezelf, zonder afleidingen of verplichtingen. Het gaat over het bewust creëren van ruimte voor rust en stilte. Dit is de start van momenten om gewoon te zijn zonder iets te doen. Laten we ons bewust zijn van ons innerlijk leven en onze innerlijke behoefte. Als je constant bezig bent met activiteiten, ben je afgesneden van jouw innerlijke zelf en verbinding met het grotere geheel.

gewoon te zijn, zonder iets te doenDoor jezelf de tijd te gunnen om gewoon te zijn, zonder iets te doen, verbindt jij je met jouw innerlijke zelf. Je stelt jezelf open voor nieuwe structuren en inspiratie. Dit helpt je om jouw bewustzijn te vergroten en  te verbinden met de grotere bron van wijsheid en kracht.
Vindt een balans tussen actie en rust, tussen doen en zijn. Het nemen van tijd voor jezelf om gewoon te zijn, zonder iets te doen, kan ons helpen om deze balans te vinden en ons leven in een meer positieve en leidende richting te sturen.

Door jezelf toestemming te geven om gewoon te zijn, geeft je een gevoel van innerlijke vrede en rust. Je stelt jezelf open voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Het kan ons helpen om ons leven te transformeren in een meer bewuste en positieve richting, en ons te verbinden met onze eigen innerlijke waarheid en kracht.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0