De Bron van Liefde

Conflicten

Een intensieve botsing tussen personen, groepen of sociale systemen, waarbij over en weer beschuldigingen zijn geuit en emoties zijn opgeroepen. Ook bij ‘conflict’ moet men denken aan: verschil van mening, steeds terugkerende misverstanden van eenzelfde aard en ‘koude oorlog’ tussen twee personen. Bij confrontatie met uiterlijke disharmonie, richten we ons vaak op de andere persoon als de oorzaak van het conflict. Maar als we dieper graven, zien we onze reactie op de situatie. Deze houdt vaak verband met ons eigen interne conflict. Het kan moeilijk zijn om je eigen innerlijke conflicten onder ogen te zien.  Maar het erkennen van deze conflicten is de eerste stap naar genezing. Als jij je bewust bent van je eigen innerlijke conflicten, begin je met het transformeren van deze conflicten. Je verandert jouw gedrag in de uiterlijke wereld.

Spiegel

de weg van de ziel, conflictenUiterlijke disharmonie met anderen en situaties zijn kansen voor groei en transformatie. Je innerlijk proces analyseren en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je verbinden met een dieper doel en betekenis van je leven.
Als jij je realiseert dat uiterlijke conflicten een spiegel zijn van je eigen innerlijke conflicten, kun je een verbinding maken. Niet alleen met een bovenliggend gevoel van begrip en mededogen voor jezelf, maar ook met anderen. Je kunt je relaties verbeteren met een dieper gevoel van vrede voor anderen en harmonie in beide levens creëren. Door verhogen van je bewustzijn en het vermogen om liefde, vrede en harmonie in je leven te ervaren vergroot je jouw zielenwens.

Samengevat, dit besluit komt overeen met dat jouw buitenwereld een weerspiegeling is van je innerlijke wereld. Het onderkennen en helen van je innerlijke disharmonie kan je helpen om je bewustzijn te vergroten. Bovendien je relaties transformeren en je vermogen om geluk en vrede te ervaren vergroten.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0