De Bron van Liefde

Bij jezelf blijven

Je leert bij jezelf te blijven, zelfs als het beangstigend is. Door jezelf onzeker te voelen met angsten van onzekerheden, richt jij je aandacht op andere mensen of omstandigheden. Je kunt je bevrijden van de verwachtingen van anderen en je eigen unieke leven leiden. Het kan je helpen om een ​​groter gevoel van zelfacceptatie en innerlijke rust te vinden. Door bij jezelf te blijven vind je dan een innerlijke kracht die jou kan helpen om te gaan met lastige situaties. Door jezelf te vertrouwen leer je bovenal jou eigen pad te volgen.

Bij jezelf blijvenBij jezelf blijven betekent niet dat je jezelf afsluit voor de wereld om je heen. Je bent eerder in staat om in het hier en nu te zijn. Het erkennen en respecteren van je eigen innerlijke waarheid, wijsheid en intuïtie, zelfs als de buitenwereld anders van je verwacht. Door jezelf te concentreren op jouw eigen centrum, kun jij je verbinden met jouw Hogere Zelf en een gevoel van stabiliteit en vrede in jezelf vinden.

Door jezelf te verbinden met jouw eigen centrum, kun jij je meer openstellen voor anderen en de wereld om jou heen. Terwijl je, ondanks de situatie, trouw blijft aan jezelf en jouw innerlijk kompas.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0