De Bron van Liefde

Goed denkt

“Als je goed over mij denkt, wordt ik beter”. Je kunt het zien als een erkenning van de kracht van jouw gedachten. Maar ook dat deze energiebeweging invloed heeft op je lichamelijke en mentale gezondheid. Jouw gedachten en emoties stralen energie uit die je welzijn kan beïnvloeden. Onder beter worden verstaat men dat je zowel op mentaal als fysiek niveau je beter gaan voelen. Jouw gedachten creëren je gebeurtenissen en situaties. Als je voortdurend negatieve gedachten en emoties koestert, kom je in een negatieve spiraal. Dat is niet bevorderlijk voor je welzijn en genezing. Door je gedachten te richten op genezing en welzijn zal er een andere energie in jou werkzaam zijn. Het maakt dus een groot verschil als je goed over jezelf en de ander denkt. Wanneer je dat je eigen maakt in jouw leven ga je jou automatisch beter voelen.

Welbevinden

Als je goed over mij denktWanneer iemand positief over jou denkt, zendt deze persoon positieve energie uit. Dat kan jou niet alleen helpen om je beter te voelen, maar ook om je genezingsproces te ondersteunen. Door goed en positief te denken kun je een bijdrage leveren aan genezing en welzijn.
Door je hiervoor open te stellen, ondersteun je jezelf, of de ander, op een positieve manier. De uitspraak “Als je goed over mij denkt, word ik beter” heeft een diepe spirituele betekenis. Er bestaat een sterke band tussen je gedachten en je welbevinden. Het idee hierachter is dat je gedachten energie en kracht uitstralen. En dat positieve gedachten kunnen bijdragen aan je herstel en je groei.

Niveau

Op een hoger niveau bekeken kan deze uitspraak bijdrage aan de kracht van compassie, vriendelijkheid en mededogen. Wanneer jij je richt op het positieve in anderen en in jezelf, kun je een groot verschil maken. Het zal een geweldige impact hebben niet alleen op jezelf, maar ook op de mensen om jou heen. Als je goed en positief denkt over jezelf, kun je tevens jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen versterken.

Samenvattend: op een spiritueel niveau geloven we dat ons lichaam, onze geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Dat onze geestelijke gesteldheid een grote invloed kan hebben op onze lichamelijke gezondheid. Door positief te denken over onszelf en de medemens is dat een verrijking voor ons allemaal. Door ons te omringen met liefde en positiviteit, kunnen we het verschil maken in de wereld.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

 

0
0