De Bron van Liefde

Engelen

Engelen

Engel van doel

Je kunt alleen je doel bereiken als je ook een duidelijk doel voor ogen hebt. Doe je dat niet dan zal de uitkomst zijn waar je niet naar verlangt. Alleen door doel gerichtheid van denken, de juiste energie uit te zenden, kun je het beoogde resultaat verwachten. Visualiseer wat je wilt bereiken. Kijk vervolgens welke stappen er nodig zijn om naar je doel toe te werken. Na een eerste idee is actie altijd noodzakelijk. Door je doel aan anderen bekend te maken, kun je steun ontvangen, en zal het jou nog meer motiveren om het uit te voeren.

In mijn geestesoog zie ik het doel.

engelen

Engelen zijn altijd oproepbaar als jij dat wilt om ons te beschermen en inspireren. Vraag en je krijgt de juiste hulp. Engelen zijn in staat om ons te helpen ons leven te verbeteren door ons te inspireren, te leiden en te beschermen. Het zijn wezens van licht en liefde, die ons helpen om ons eigen hogere zelf te bereiken en ons te verbinden met de goddelijke energie die in het universum aanwezig is.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

 

 

1
0