De Bron van Liefde

Engelen

Engelen

Engel van overvloed

In het universum is altijd overvloed aanwezig. Daar is geen twijfel over mogelijk. Je ervaart dit echter totaal anders. In je leven doet zich schaarste en/of tekorten voor, waar je onder gebukt gaat. Je ouders hebben je geleerd en laten ervaren dat tekorten in je leven een normaal verschijnsel is. Nu is het aan jou om daar bovenuit te stijgen. De eerste stap daarin is te gaan geloven in de overvloed van het universum. Niet alleen bestemd voor de ander, maar zeker ook voor jou. We zijn allemaal gelijk. Hier werkt de wet van aantrekkingskracht. Pas als je je gaat richten, de intentie er inlegt dat je open staat voor overvloed, kan het ook daad werkelijk naar jou toe komen. Jouw gedachten zijn daar bepalend bij. Echter, de oude overtuiging kan zeer hardnekkig zijn, bereid je daarop voor. Maar het is zeker de moeite waard om hier tijd en aandacht aan te besteden.

De beloning zal groot zijn

engelen

Engelen zijn altijd oproepbaar als jij dat wilt om ons te beschermen en inspireren. Vraag en je krijgt de juiste hulp. Engelen zijn in staat om ons te helpen ons leven te verbeteren door ons te inspireren, te leiden en te beschermen. Het zijn wezens van licht en liefde, die ons helpen om ons eigen hogere zelf te bereiken en ons te verbinden met de goddelijke energie die in het universum aanwezig is.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

 

 

1
0