De Bron van Liefde

Engelen

Engelen

Lichtengel

Hoe donker het ook kan lijken, er is altijd een klein lichtpuntje. Door je aandacht te richten op dat kleine lichtpuntje zal het zich uitbreiden. Als er in jouw situatie, in de huidige omstandigheden geen licht is te bespeuren, kijk dan naar de natuur. Ongetwijfeld kun je daar een lichtpuntje vinden. Door je hart te openen kun je dit lichtpuntje naar binnen halen en met het licht binnen in jou verbinden. Het licht dat altijd al binnenin jou aanwezig is zal niet langer overschaduwd zijn, zal voelbaar worden.

Het Licht binnen in mij maakt mij lichter.

engelen

Engelen zijn altijd oproepbaar als jij dat wilt om ons te beschermen en inspireren. Vraag en je krijgt de juiste hulp. Engelen zijn in staat om ons te helpen ons leven te verbeteren door ons te inspireren, te leiden en te beschermen. Het zijn wezens van licht en liefde, die ons helpen om ons eigen hogere zelf te bereiken en ons te verbinden met de goddelijke energie die in het universum aanwezig is.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

 

 

1
0