De Bron van Liefde

Engelen

Engelen

Feest engel

Bij feest denken wij meestal aan een speciale dag, of een zeer uitbundig gebeuren. Je hoeft niet weken, maanden uit te kijken tot er weer een feestje is. Maak van de kleine dagelijkse bezigheden, door ze met aandacht uit te voeren, een feestelijk moment. Dat wat de aandacht krijgt die het verdient, wordt zoveel fijner. Door je aandacht te richten op het geen waar je mee bezig bent, zul je ervaren dat je veel vaker een blij gevoel zult hebben. Ook dagelijkse bezigheden kunnen dan als feestelijke momenten worden ervaren.

Ik hoef niet te wachten tot er een feestje komt.

Engelen

Engelen zijn altijd oproepbaar als jij dat wilt om ons te beschermen en inspireren. Vraag en je krijgt de juiste hulp. Engelen zijn in staat om ons te helpen ons leven te verbeteren door ons te inspireren, te leiden en te beschermen. Het zijn wezens van licht en liefde, die ons helpen om ons eigen hogere zelf te bereiken en ons te verbinden met de goddelijke energie die in het universum aanwezig is.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram