De Bron van Liefde

Mensen goed zijn

‘Als mensen alleen maar goed zijn’. Dit is een waarschuwing tegen het volgen van spirituele of morele richtlijnen uit angst voor straf of om te worden vervangen. Het kan je ervan weerhouden om jouw eigen innerlijke stem te volgen. Jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Bovendien zal het je belemmeren in jouw eigen groei en ontwikkeling. Bij spirituele ontwikkeling is het eigen maken van innerlijke kwaliteiten belangrijk. Met name: compassie, vriendelijkheid en mededogen, die voortkomen uit jouw eigen innerlijk zelf. Waarbij je niet bezig bent met externe beloningen of straffen die daar uit voortvloeien.

Als mensen alleen maar goed zijn vanwege straf is niet goedHierdoor zal er een dieper begrip en bewustzijn uit voortkomen, van jouw eigen innerlijke waarde. Bij uitstek de gelegenheid om je bewustzijn te verhogen en je te verbinden met jouw Hogere Zelf. In deze context kan deze uitspraak ons ​​inspireren om ons bewust te worden van onze eigen intenties. Door ons te richten op innerlijke groei en mogelijkheden tot het bijdragen aan een meer positieve en betekenisvolle wereld.

Hierdoor ontstaat er een liefdevolle verbinding tijdens de ontmoetingen met anderen en de wereld om je heen. Je leeft dan vanuit je eigen liefdevolle kern en beseft dat je niet afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0