De Bron van Liefde

Leren een schat

‘Leren is een schat die de eigenaar overal zal volgen’. Het is een herinnering aan het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling. De zoektocht naar kennis en wijsheid helpt je het spiritueel potentieel te ontdekken en te bereiken. Het zal jouw bewustzijn vergroten en je helpen jouw pad te vinden in het leven. Kennis, wijsheid is niet alleen te vinden in leerboeken bij leermeesters maar vooral door opgedane ervaringen te doorgronden en te verinnerlijken.

Leren is een schat AartsengelBovendien is deze uitspraak, leren is een schat, een bevestiging van het feit dat leren een doorlopend proces is in jouw en ons leven. Leren stopt niet bij het voltooien van traditionele scholing. Het herinnert jou eraan dat het belangrijk is om je hele leven te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Wanneer je de veranderingen en uitdagingen in je leven omarmt, zal het leerproces zich in positieve zin ontvouwen.
Je stelt je dan open voor de energie van de kracht van leren. Er wordt een intentie neergezet van groei en ontwikkeling. Hier door kun je jouw leven verrijken en jouw pad naar verlichting en spirituele vervulling vinden.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN  AARTSENGELEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

0
0