De Bron van Liefde

Verdiend krijgen

De zin “Je bent nu in staat om te krijgen wat je hebt verdiend” is het principe van de manifestatie van je eigen waarheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je leven. Je kunt krijgen wat je hebt verdiend op basis van je eigen gedachten, overtuigingen en acties.

Je bent nu in staat te krijgen wat je verdiendAlles in het universum is energie en dat je ook met jouw gedachten en gevoelens energie uitzendt en absorbeert. Als jij je richt op positieve gedachten en gevoelens, trek je positieve ervaringen en manifestaties aan in jouw leven. Als jij je richt op negativiteit, trek je negatieve ervaringen en manifestaties aan.

Dus als je zegt dat we in staat zijn om te krijgen wat we hebben verdiend, betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven. Je bent in staat om eigen realiteit te creëren door positieve energie uit te zenden. Maar ook door je liefdevol te richten op jouw verlangens en doelen. Het universum zal je altijd bijstaan als jouw verlangens en doelen in dienst staan van het grote geheel. Dit betekent niet dat je alles kunt krijgen wat je wilt. Maar het betekent wel dat je de kracht hebt om jouw leven te verbeteren. Door jouw dromen waar te maken door je te concentreren op wat je wilt bereiken om positieve acties te ondernemen.

0
0