De Bron van Liefde

Verdiend krijgen

De zin “Je bent nu in staat om te krijgen wat je hebt verdiend” is het principe van de manifestatie van je eigen waarheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je leven. Je kunt krijgen wat je hebt verdiend op basis van je eigen gedachten, overtuigingen en acties.

Je bent nu in staat te krijgen wat je verdiendAlles in het universum is energie en dat we via onze gedachten en gevoelens energie uitzenden en absorberen. Als we ons richten op positieve gedachten en gevoelens, trekken we positieve ervaringen en manifestaties aan in ons leven. Als we ons richten op negativiteit, trekken we negatieve ervaringen en manifestaties aan.

Dus als we zeggen dat we in staat zijn om te krijgen wat we hebben verdiend, betekent dit dat we verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. We zijn in staat om eigen realiteit te creëren door positieve energie uit te zenden. Maar ook door ons liefdevol te richten op onze verlangens en doelen. Het universum zal je altijd bijstaan als jouw verlangens en doelen in dienst staan van het grote geheel. Dit betekent niet dat we alles kunnen krijgen wat we willen. Maar het betekent wel dat we de kracht hebben om ons leven te verbeteren. Onze dromen waar te maken door ons te concentreren op wat we willen bereiken en positieve acties te ondernemen.