De Bron van Liefde

Prachtig mens

Ik ben een prachtig mens, ik verdien liefde en waardering. In de zin betekent “Ik ben” dat je bewust bent van je bestaan ​​als spiritueel wezen. Dat je erkent dat je een onlosmakelijk deel bent van het geheel dat het universum is. Je hebt de unieke garantie prachtig mens dat je van goddelijke afkomst bent met een doel en missie.

Prachtig mensWanneer je zegt “Ik ben een prachtige mens”, dan weet je dat je perfect bent zoals je bent. Je bent waardevol als individu met al je eigenschappen. Bovendien begrijp je nu dat je niet hoeft te veranderen.  Je bent waardevol en jouw eigenwaarde is niet afhankelijk van de mening van anderen.

Als je zegt “Ik verdien liefde en waardering”, dan geef je aan dat  liefde en waardering je natuurlijke geboorterecht zijn, omdat je bestaat.  Het ontvangen van liefde en waardering is geen privilege. Je verdient dit niet door hard werken of door anderen te behagen, maar iets dat je reeds verdient hebt door te zijn wie je bent.

Door deze vaardigheden te omarmen, kun je jezelf zien als een spiritueel wezen dat onlosmakelijk verbonden is met het universum en dat waardig is om liefde en waardering te ontvangen. Het kan je helpen om een ​​groter gevoel van vrede, vreugde en vervulling in je leven te vinden.

0
0