De Bron van Liefde

niets mis met jou

Er is niets mis met jou, geeft aan dat het leven zelf geen oordeel heeft over wie je bent of wat je doet. Het leven is gewoon een reeks ervaringen die je als individu beleeft. Je kunt stoppen met gedachten dat er iets mis is met jou. Als je bepaalde ervaringen hebt gehad, of omdat je bepaalde emoties hebt gevoeld, doet niets af aan: er is niets mis met jou.

Er is niets mis met jouIn plaats van te denken dat er iets mis is met jou: kun je leren om jezelf te accepteren en jouw ervaringen te omarmen als deel van je levenspad. Het betekent dat je stopt met oordelen over jezelf. In plaats daarvan; jezelf vergeven voor het verleden en je in liefde hullen, omdat je liefde bent.

Het betekent ook dat het belangrijk is om te stoppen met zoeken naar externe goedkeuring en erkenning van anderen. In plaats daarvan kun jij je richten op jouw eigen innerlijke waarden, normen en overtuigingen.

Kortom, deze uitspraak suggereert dat het belangrijk is om te erkennen dat het leven jou niet probeert te vertellen dat er iets mis is met je. Maar dat jij je juist mag richten op het omarmen van jezelf, met jouw unieke ervaringen als onderdeel van je levenspad.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   ANKERTJE  ENGELEN   INZICHTEN   KRACHDIEREN  LICHTMEESTERS   BRON van WIJSHEID   AARTSENGELEN    DAG-INZICHT

Kijk op onze andere sites: Spiritueel Drieluik  op facebook  op Instagram

0
0