De Bron van Liefde

niets mis met jou

Er is niets mis met jou, geeft aan dat het leven zelf geen oordeel heeft over wie we zijn of wat we doen. Het leven is gewoon een reeks ervaringen die we als individuen beleven. We kunnen stoppen met gedachten dat er iets mis is met ons. Als we bepaalde ervaringen hebben gehad, of omdat we bepaalde emoties hebben gevoeld, doet niets af aan: er is niets mis met jou.

Er is niets mis met jouIn plaats van te denken dat er iets mis is met jou: kunnen we leren om onszelf te accepteren en onze ervaringen te omarmen als deel van ons levenspad. Het betekent dat we stoppen met oordelen over onszelf. In plaats daarvan; onszelf vergeven voor het verleden en ons in liefde hullen, omdat we liefde zijn, .

Het betekent ook dat het belangrijk is om te stoppen met zoeken naar externe goedkeuring en erkenning van anderen. In plaats daarvan dienen we ons te richten op onze eigen innerlijke waarden, normen en overtuigingen.

Kortom, deze uitspraak suggereert dat het belangrijk is om te erkennen dat het leven ons niet probeert te vertellen dat er iets mis is met ons. Maar dat we ons juist mogen richten op het omarmen van onszelf, met onze unieke ervaringen als onderdeel van ons levenspad.

Wilt u een ander kaartje van….?

BOEDDHA   ANKERTJE  ENGELEN   INZICHTEN   KRACHDIEREN  LICHTMEESTERS   BRON van WIJSHEID   AARTSENGELEN    DAG-INZICHT

Kijk op onze andere sites: Spiritueel Drieluik  op facebook  op Instagram