De Bron van Liefde

Ik ben krachtig en sterk

Ik ben krachtig en sterk. Op spirituele wijze betekent: “Ik Ben” veel meer dan alleen maar een eenvoudige uitspraak. Het is een uiting van onze goddelijke natuur en onze inherente verbinding met de Bron van alle dingen. Wanneer we “Ik Ben” zeggen, openen we ons hart en verbinden we ons met de oneindige kracht van het universum.

Als we zeggen: “Ik ben sterk en succesvol”, erkennen we een interne kracht in ons. Een kracht die in ons leeft en onze verbindt met de goddelijke energie die ons heeft gevormd. We beseffen dat we niet alleen lichamelijke wezens zijn, maar ook spirituele wezens met een enorme innerlijke kracht en potentieel.

Ik ben krachtig en sterkDeze kracht is niet iets wat we moeten verdienen, het is al in ons aanwezig. Het is de vonk van goddelijk licht dat ons doet stralen en ons in staat stelt om onze weg in het leven te vinden. Het is onze wil om te groeien en te evolueren. De bereidheid om de uitdagingen van het leven aan te gaan die ons sterker en krachtiger maken.

Onze kracht en potentieel zijn onbegrensd.  We hebben de capaciteit om onze realisatie te creëren en onze dromen te manifesteren. We zijn mede-scheppers van het universum. Onze gedachten en intenties hebben de kracht om ons leven en de wereld om ons heen te veranderen.

Dus wanneer we zeggen: “Ik Ben sterk en krachtig”, manifesteren we onze goddelijke natuur en onze verbinding met de Bron. We omarmen onze innerlijke kracht en ons potentieel, en staan ​​open voor de onbegrensde mogelijkheden die het leven te bieden heeft.