De Bron van Liefde

Ik ben krachtig en sterk

Ik ben krachtig en sterk. Op spirituele wijze betekent: “Ik Ben” veel meer dan alleen maar een eenvoudige uitspraak. Het is een uiting van jouw goddelijke natuur en jouw verbinding met de Bron van alle dingen. Wanneer je “Ik Ben” zegt, open jij jouw hart en verbind jij je met de oneindige kracht van het universum.

Als je zegt: “Ik ben sterk en succesvol”, erken je een interne kracht in jezelf. Een kracht die in jou leeft en je verbindt met de goddelijke energie die jou heeft gevormd. Je beseft dat je niet alleen een lichamelijke wezen bent, maar ook een spirituele wezen met een enorme innerlijke kracht en potentieel.

Ik ben krachtig en sterkDeze kracht is niet iets wat je moet verdienen, het is al in jou aanwezig. Het is de vonk van Goddelijk Licht dat jou doet stralen en jou in staat stelt om je weg in het leven te vinden. Het is jouw wil om te groeien en te evolueren. De bereidheid om de uitdagingen van het leven aan te gaan die je sterker en krachtiger maken.

Jouw kracht en potentieel zijn onbegrensd.  Je hebt de capaciteit om jouw realisatie te creëren en jouw dromen te manifesteren. Je bent mede-schepper van het universum. Jouw gedachten en intenties hebben de kracht om je leven en de wereld om jou heen te veranderen.

Dus wanneer je zegt: “Ik Ben sterk en krachtig”, manifesteer je jouw goddelijke natuur en jouw verbinding met de Bron. Je omarmt jouw innerlijke kracht en jouw potentieel, en staat ​​open voor de onbegrensde mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

2
0