De Bron van Liefde

Dit leven ervaart

Lieve ziel, je ervaart in dit leven alleen wat voor jou bestemd is. Jij bent hier als mens (als ziel) op aarde gekomen met een unieke reis en bestemming voor je beoogde doel. Elke ervaring die je meemaakt is een deel van deze reis en helpt je op je pad te blijven en je doel te bereiken. Soms kan jij je tijdens deze reis alleen voelen, maar weet dat je nooit echt alleen bent. De kosmos, het universum zijn altijd bij je en sturen je signalen en synchroniciteit om je te begeleiden. Je ervaart dit leven, met ervaringen, die je laten zien dat je op de juiste weg bent. Je ontvangt signalen wanneer je even afdwaalt van je beoogde doel, om opmerkzaam op te blijven.

Signalen en synchroniciteit

Dit leven ervaartSignalen en synchroniciteit, maken je bewust dat alles om je heen samen werkt om je bestemming te bereiken. De situaties die je meemaakt, en zelfs de uitdagingen die je tegenkomt, zijn allemaal deel van het grotere geheel. Het overlijden van een dierbare maakt daar onderdeel van uit, al is dat vaak moeilijk te bevatten. Vertrouw op je intuïtie en wees open voor de tekenen die je waarneemt. Volg je hart en laat je leiden door de liefdevolle energie van het universum. Ondersteuning en begeleiding door liefdevolle energie van het universum is aanwezig.

Je bent hier met een specifiek doel. Door je te richten op je innerlijke wijsheid en de kracht van het universum, zal je in staat zijn om dit doel te bereiken en de vervulling te vinden die je zoekt. Alles wat voor jou bedoeld is, zal op het juiste moment op je pad komen. Vertrouw erop en geniet van de reis, van de steun en begeleiding die je tijdens de reis mag ontvangen.

0
0