De Bron van Liefde

Aartsengelen

Aartsengelen

Bewegen ~ Aartsengel Samuël

Bewegen ~ Aartsengel SamuëlIn beweging komen betekent dat u loskomt uit een stilstaande positie. Een positie waarin u uzelf, in het verleden, heeft geplaatst. Beweging door los te laten betekent dat u in een nieuwe situatie geplaatst wordt die prettiger en fijner voor u is. Het kan zijn dat het gaat om een verhuizing. U bent klaar met uw huidige omgeving en u mag een nieuwe omgeving verwelkomen. Het kan zijn dat het gaat dat u meer gaat bewegen. De fysieke beweging zal niet alleen lichaam ten goede komen maar ook een heldere geest geven om inzicht te krijgen in uw leefsituatie. Beweging kan ook zijn dat het mogelijk is dat u uit een vervelende situatie geraakt die voor u beklemmend is geweest. Iedere verandering gaat ook gepaard met een verandering in uw gevoel. Door een andere opstelling leert u dat u op een andere manier naar een nieuwe situatie mag kijken. Dit kan heel verhelderend werken. Het betekent vaak dat u oude patronen heeft losgelaten waardoor u veel meer vrijheid kunt ervaren.
Door een andere positie in te nemen, ontstaat beweging

 

Aartsengelen, Lichtwezens, kunnen altijd contact met jou leggen. Als wij hun hulp vragen kunnen ze ons grenzeloos bijstaan. Aartsengelen zijn in staat hun eigen trilling en lichtstraling te verlagen om jou te ontmoeten. Zij hebben jou onvoorwaardelijk lief. Aartsengelen hebben het grootst mogelijk respect voor jouw vrije wil en zullen hier nooit tegen in gaan. Zij zijn er om ons liefde, vrede en hoop te brengen. Ze bieden hulp aan waar nodig is en begeleiden je weer in de goede richting. Ook kunnen zij jou begeleiden in het helpen oude patronen op te lossen en karma in te lossen.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram