De Bron van Liefde

Aartsengelen

Aartsengelen

Zelfwaardering ~ Aartsengel Sachiël

Archangel  SachiëlZelfwaardering betekent dat u zowel uw beperkingen als uw talenten liefdevol en vriendelijk accepteert. Zelfwaardering betekent vriendelijk zijn voor uzelf en bouwen aan uw krachten. Waardeer uzelf om wat u bent en hebt gedaan, om uw leven betekenis en kwaliteit te geven. Als u uzelf of uw daden niet waardeert, hoe kunt u dan verwachten dat anderen dat doen? Misschien hebt u door indrukken van de buitenwereld, een laag zelfwaarderingsbeeld opgebouwd. Alleen uzelf kunt uw waarde als individu bepalen. Door afhankelijk van anderen op te stellen, geeft u uw macht en kracht weg. Mogelijke schade aan uw zelfwaardering kunt u bewust herstellen, door de kanalen te openen naar liefde, goedheid en genezing die u verdient Wees u bewust van de negatieve spiraal waarin u mogelijkerwijs verstrikt bent geraakt. Door uzelf regelmatig een schouderklopje te geven en u meer te richten op uw waardevolle kwaliteiten, zult u meer van uzelf gaan houden. Uw zelfwaardering zal hierdoor toenemen. Zelfwaardering kan en mag een nieuwe gewoonte in uw dagelijkse leven worden.
Mijn oordeel over zelfwaardering stel ik liefdevol bij

 

Aartsengelen, Lichtwezens, kunnen altijd contact met jou leggen. Als jij hun hulp vraagt kunnen ze jou grenzeloos bijstaan. Aartsengelen zijn in staat hun eigen trilling en lichtstraling te verlagen om jou te ontmoeten. Zij hebben jou onvoorwaardelijk lief. Aartsengelen hebben het grootst mogelijk respect voor jouw vrije wil en zullen hier nooit tegen in gaan. Zij zijn er om ons liefde, vrede en hoop te brengen. Ze bieden hulp aan waar nodig is en begeleiden je weer in de goede richting. Ook kunnen zij jou begeleiden in het helpen oude patronen op te lossen en karma in te lossen.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

1
0