De Bron van Liefde

Aartsengelen

Aartsengelen

Bescherming ~ Aartsengel Gabriël

GabriëlSoms doet er zich in uw leven verdrietige, angstige of pijnlijke situatie voor. De ziel krijgt altijd de gelegenheid en ervaring aangeboden, die nodig is om zich te ontwikkelen. Soms kan uw pijn zo intens zijn, of een scheiding zo definitief, dat u geen hoger doel kunt onderscheiden. En toch onthullen de omstandigheden in de loop van de tijd de sleutel die de deur naar het volgende stadium in uw leven opent, als u zich daarvoor open stelt. Er wordt daarbij veel geduld en vertrouwen van u gevraagd. Soms ziet u pas achteraf of soms heel veel later, dat u alleen maar de moeilijkheden kon overwinnen vanwege de goedheid en liefde van een hogere bron. Het is belangrijk om te erkennen dat wij niet alle antwoorden weten en dat er dingen voorbij de grenzen van het dagelijks leven zijn die ons raken en beïnvloeden. Vergeet niet dat de engel van bescherming u altijd wil begeleiden en beschermen, als u er om vraagt.  
Na gevraagd te hebben om bescherming, vergeet ik niet de aartsengel te bedanken!

 

Aartsengelen, Lichtwezens, kunnen altijd contact met jou leggen. Als jij hun hulp vraagt kunnen ze jou grenzeloos bijstaan. Aartsengelen zijn in staat hun eigen trilling en lichtstraling te verlagen om jou te ontmoeten. Zij hebben jou onvoorwaardelijk lief. Aartsengelen hebben het grootst mogelijk respect voor jouw vrije wil en zullen hier nooit tegen in gaan. Zij zijn er om ons liefde, vrede en hoop te brengen. Ze bieden hulp aan waar nodig is en begeleiden je weer in de goede richting. Ook kunnen zij jou begeleiden in het helpen oude patronen op te lossen en karma in te lossen.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

1
0