De Bron van Liefde

Aartsengelen

Aartsengelen

Loslaten ~ Aartsengel Samuël

Archangel SamuëlInnerlijk loslaten is een noodzaak om vreugdevol in het heden te kunnen leven. Oude ideeën en patronen, negatieve gedachten, overtuigingen en benauwende gevoelens over jezelf en het leven kan je erg beperken in je groei. Tijdens jouw opvoeding heb je een rugzak vol met normen en waarden meegekregen. Als je volwassen bent ga je jezelf losmaken van jouw ouders c.q. opvoeders. Het is  raadzaam je rugzak grondig te doorzoeken. Bij welke ideeën, overtuigingen, normen en waarden voel jij je (nog) thuis? Welke vertegenwoordigen jouw diepste waarheid? Welke beperken je, belemmeren jouw groei? Door onderzoek kun jij je beter leren kennen. Hierbij wordt van je gevraagd, om heel eerlijk naar jezelf te kijken. Geef jezelf toestemming om uniek te zijn, volledig afgestemd op jouw innerlijke bron van weten. Sta je toe om jouw emoties te uiten, het opent de deur naar heling en verandering. Alleen binnen een proces van volledig voelen en uiten, kun je het inzicht en de kracht vinden om los te laten wat niet meer waardevol is, zodat verandering mogelijk wordt.
Ik creëer vrijheid door los te laten

 

Aartsengelen, Lichtwezens, kunnen altijd contact met jou leggen. Als jij hun hulp vraagt kunnen ze jou grenzeloos bijstaan. Aartsengelen zijn in staat hun eigen trilling en lichtstraling te verlagen om jou te ontmoeten. Zij hebben jou onvoorwaardelijk lief. Aartsengelen hebben het grootst mogelijk respect voor jouw vrije wil en zullen hier nooit tegen in gaan. Zij zijn er om ons liefde, vrede en hoop te brengen. Ze bieden hulp aan waar nodig is en begeleiden je weer in de goede richting. Ook kunnen zij jou begeleiden in het helpen oude patronen op te lossen en karma in te lossen.

Wil je een ander kaartje van….?

BOEDDHA   INSPIRATIE   ANKERTJE   ENGELEN   BRON van WIJSHEID   INZICHTEN   DAG-INZICHT   DIEREN   MEESTERS   ENGELENWIJSHEID   ROUW EN TROOST

Onze andere sites: Spiritueel Drieluik   Facebook    Instagram

1
0