user_mobilelogo

​Zien ~ Aartsengel Anaël


06Ware schoonheid is niet afhankelijk van tijd, leeftijd, figuur, rijkdom, mode, ras, of de erkenning van andere mensen, maar overstijgt alle vorm. Deze eigenschap komt rechtstreeks voort uit ons diepste wezen en bloeit op als we meer één worden met de kern. Schoonheid is wie we zijn, het drukt de waarheid van ons wezen uit.
Innerlijke schoonheid wordt niet alleen door de persoon zelf ervaren, maar juist ook door de personen in zijn of haar omgeving. De verbinding met het innerlijke licht dat naar buiten straalt. Deze straling vanuit de kern, van uit ons wezen, is voor anderen zichtbaar door de mate van gelukkig zijn, tevredenheid, innerlijke rust, een lach, een gebaar een goed humeur.

Elke ervaring en ontmoeting is een gelegenheid om onze schoonheid tot volle bloei te brengen. Of uw spirituele schoonheid wel of niet een weg naar de uiterlijke wereld vindt, hangt af van uw keuze, of u zich wilt verbinden met de kern, uw ware Zelf, waar schoonheid een aangeboren eigenschap is, daar waar het licht reeds aanwezig is.

Vanuit uw schoonheid mag u zien wie u werkelijk bent.