user_mobilelogo

Groei ~ Aartsengel Gabriël


09Ook in u is een kern van groei aanwezig. Het vanzelfsprekende van het leven is de vitaliteit en kracht om alles te verzamelen voor deze groei. Of u nu wel of niet wilt, ook aan u worden alle mogelijkheden aangeboden in dit leven. Het is aan u of u dit wilt en kunt zien. De mogelijkheden voor verandering durft te Herkennen, Erkennen, Accepteren en uw oude gedrag durft Los te Laten. U kunt daarna door Aandacht in Liefde Leven.

* Eerst mag het u onder uw aandacht gebracht worden dat u uw denken en handelen durft te Herkennen in bepaalde situaties.
* Een moeilijke opgave kan het zijn te Erkennen dat uw denkwijze en uw handelen een probleem veroorzaakt bij uzelf en/of ook bij een ander.
* Accepteren dat u een wezenlijk onderdeel bent van een situatie. In uzelf ligt het keerpunt in uw denk en gevoelswereld.
* U hebt nu alle ingrediënten om uw eigen richting te bepalen. Loslaten is het doorvoelen dat het op deze manier ook goed is.
* U bent nu in staat om met Aandacht Liefdevol naar de nieuwe inzichten te gaan Leven zonder afhankelijk te zijn van de goedkeuring van de ander.

Groeien door uzelf te genezen, heal all!​