user_mobilelogo

  Het waarom  

 

 

De energie van Winterkoninkje is op dit moment helemaal op de achtergrond geraakt. U bent daarom ook erg kwetsbaar en hebt veel minder levenslust en levensvreugde in U! Door wie hebt u uw vrolijkheid en levenslust af laten pakken? Bent u het slachtoffer geworden van een twist of ruzie? De kracht van Winterkoninkje vraagt u om de oorzaak van het conflict eens grondig te onderzoeken. Niet alleen de argumenten en gevoelens daaromtrent van de ander, maar ook uw gekwetste gevoelens. Ligt in de openheid van liefdevolle communicatie niet de kern van verschil? Gaat u nu ook beseffen dat er water bij de wijn gedaan kan worden om tot een compromis te komen? Uw kracht helpt u om een goed gesprek te houden.

Ga een open gesprek aan, maar begin pas het gesprek als u uw levenslust en vreugde weer hebt hervonden. Op dat moment weet u dat er naast praten ook goed geluisterd mag worden naar elkaar.

 

Vanuit herwonnen vreugde en levenslust kunt u luisteren en praten.

 

  De kracht van Winterkoninkje geeft u hernieuwde levenskracht en levensvreugde.  

 


  De verandering  

  

 

De kracht van Hond mag u gebruiken om uw denkpatronen te heroriënteren. U bent op een punt beland dat u oude gedachtepatronen kunt veranderen. Uw aangeleerde negatieve denken mag omgezet worden naar positief denken, niet door te vechten maar door bewuste opvoeding en training van de gedachten in positieve richting. Verwijten zijn dan ook niet op hun plaats, maar begrip en acceptatie voor de lange tijd dat u deze gedachten nodig hebt gehad. Verandering in uw gedachtepatronen ontstaan als u een gedachte ‘beetpakt’ en u afvraagt: heeft deze gedachte mij iets positiefs gebracht. Indien nee, plaats dan een positieve gedachte hiervoor in de plaats. Herhaal uw positieve gedachte en geeft uzelf een compliment voor deze gedachte. Deze positieve gedachte mag alleen een oprechte positieve lading hebben en geen lading om uw zin alsnog door te drijven.

Door leiding te geven aan uw gedachten en gevoelens gebruikt u de kracht van Hond-energie om orde op zaken te stellen.

 

U geeft leiding aan uw gedachten en bijbehorende gevoelens en niet andersom.

 

  De kracht van Hond geeft u energie en kracht. U bent in staat nieuwe ideeën positief te ontvangen.   

 


  De vooruitgang  

 

 

Het schild van Winterkoninkje geeft moed en doorzettingsvermogen. Ervaringen opdoen in blijde maar ook in verdrietige tijden gaan gepaard met gevoelens om van te leren. Door ze niet te verstoppen heeft u deze zielslessen volledig doorleefd. Door uw aandacht te richten op de energie van Winterkoninkje krijgt U meer levenslust. Vrolijkheid is niet te koop maar wordt verkregen door een balans te hebben tussen gedachten en gevoelens en te durven kijken naar de kleine openingen van plezier op een sombere dag. Winterkoninkje heeft u geleerd om dapper en parmantig situaties in uw leven op een vrolijke, levendige manier tegemoet te treden. Dit kan een permanente bagage van uw gevoel worden als u de energie van Winterkoninkje regelmatig toepast in uw leven. Kracht en moed zijn bij u omgezet in een positieve levenshouding.

Geluk en vrolijkheid zij wonderbaarlijke creaties van Winterkoninkje en als geschenk aan u gegeven omdat u het heeft verdiend.

 

Geluk en vrolijkheid worden gecreëerd door uzelf.

 

  Het schild van Winterkoninkje laat iedere dag het hoogste lied horen en vervuld u met blijdschap en levenslust.